19 Kasım 2009 Perşembe

RAKI BALIK PASTA

Bu aralar hep benim için özel olan pastalar yapıyorum sanırım... Ama herşeyden herkesten daha önemli olan iki kişi var hayatımda.. Biri canımın içi eşim diğeride oğluşumuz.. Pastanın konseptinden alıyacağınız kadarıyla bu şık rakı balık sofrasını bitanem için hazırladım.. Koca bebeğim 33 yaşına (hernekadar o 32 olduğunu iddia etsede) girdi geçtiğimiz günlerde..
Bende ona özel bir parti organize ettim.. Sevgili arkadaşlarım Burcu , Elif ve canım kuzenim Gökçe nin yardımları ile açık büfe bir sofra hazırladık.. Masamızda yok yoktu.. Bütün arkadaşlarımız geldi, yedik içtik eğlendik. Gecenin sonunda son birkaç gün evde sır gibi sakladığım , eşim uyuyunca gecenin bir yarısı çalıştığım ve gerçekten süpriz olabilmesi için çok uğraştığım bu pasta ile kutladık doğumgününü... Biz başbaşada olsak arkadaşlarımızla da olsak yapmaktan çok hoşlandığımız bir aktivitedir fasıl eşliğinde rakı balık sofraları.. Bende ona doğumgününde böyle bir pasta yapmaya karar verdim ve gerçekten çok beğenildi :)

Canım , aşkım , hayatımın anlamı seni çok çok seviyorum.. Hayat umarım sana hep bu sofralar kadar keyifli gelir.. Yeni yaşın kutlu olsun.. Allah ailemizin mutluluğunu daim etsin inşallah!!!!

3 yorum:

dilek dedi ki...

pastanın görüntüsü kadar tadı da nefisti arkadaşım...özellikle pastanın üzerindeki peynirler:)) kuzenim ne kadar inat etse de 32'yim diye 33. yaşı kutlu olsun...ikinizi de çok seviyorum...mutluluğunuz daim olsun

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Harika olmus bence:) Ellerinize saglik. Insan yemeye kiyamaz ya,... ne kadar ugrasiyorsunuz mesela boyle bir pastayla? Gorundugu gibi saatler suruyormu?

eda'lı tatlar dedi ki...

teşekkür ederim herkese...
Aslında saatler değil bir kaç gün sürdü bu pasta ne kadar çok figür olursa okadar çok zaman istiyor.. Bu pastayı yapmak 3 gün sürdü mesela...