19 Ekim 2009 Pazartesi

KIZLARR PASTASI


Herkese iyi haftalarrrrrrr.. Bugün paylaştığım pastanın kahramanları benim için iki önemli insan. Birisi yaklaşık 10 senelik arkadaşım ara ara görüşemeseniz de hep yanında olduğunu bildiğiniz arkadaşlar vardır ya işte onlardan biri Gözdecim... Öbürü de daha önce biricik kızı defneye yaptığım pastadan hatırlayacağınız canım arkadaşım Burcucum... Haftasonu Burcu ve Gözde'nin doğumgününü kutlamak için çok keyifli bir mekanda toplandık çok çok eğlendik ve gecenin sonunda da kızlara bu şirin pasta ile süpriz yaptık :) Pastanın tasarımı tamamen eşlerine aitti ama fikri bana söylediklerinde çok hoşuma gitti böylece kızları çok mutlu eden bu pasta çıktı ortaya..


Bu kıvırcık saçlı hatun Gözde... Uyutmaya çalıştığı minikte biricik oğluşumuz Ata

İşte bu hatun da Burcu... kucağındaki de canımız Defnemiz... :)
Kızlar hep bebişleri uyuturken çok zorlanırlar belki bir saate yakın sallarlar... Bu yüzden bunu espirili hale dönüştürmek isteyen eşlerinin fikri pastaya tamamen uygulandı tarafımdan.. Beyler tasarım konusundaki yardımlarınız için çok teşekkür ederim ikinize de ..
Burdan bir kez daha arkadaşlarıma uzun sağlıklı sevdikleri ile beraber mutlu bir ömür diliyorum.. Kızlar sizi seviyorum iyiki doğdunuz...............

6 Ekim 2009 Salı

BJK PASTA


Herkese iyi haftalar.. Biraz önce tamamladığım bjk pasta yı hemen bloga eklemek geldi içimden bugün... Pastamızın sahibi Serkan bey çok koyu bir bjk hayranı.. Eşi Öznur beni aradığında hemen aklıma siyah beyaz bir pasta geldi ama takım pastası olsun da istemedim.. Bende minik oğluşuna siyah beyaz bir forma giydirmeye çalıştım... ve yanınada kendinden büyük bir hediye koydum :)
Daha pasta sahibine ulaşmadı ama umarım görünce onlar da çok beğeneceklerdir..
Serkan beyin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum... Oğluşu ve eşi ile uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.... Nice senelere